Gratare Gaz Portabile

Gratar gaz nou este potrivit pentru utilizare mobilă, datorită formei compacte

De ce nu ia grătar, împreună cu tine pe o excursie?gratar nou portabile de gaz de GRILLCHEF de Landmann Linksys este usor ca placinta. Acesta oferă confort şi valoarea de utilitate excelentă pe o amprenta de minim. Acest lucru face un gratar de gaz perfect pentru barbecuing distracţie pe terase si balcoane mici - şi-l încape cu uşurinţă în orice maşină de boot, dacă doriţi să-l ia la un picnic.

Gratar portabil de gaz se aprinde automat la apasarea unui buton datorită la aprindere piezo. Cu arzător său puternic şi infinit reglabil din otel aluminizat (aprox. 2.7 kW), se incalzeste rapid pana la temperatura perfecta. Şi grătar de gătit cromat oferă spaţiu suficient pentru carne şi peşte sau legume de la 2 la 4 persoane.

Iar când vine vorba de stocare, exceleaza noi, grătar de gaze, cu forma sa compacta practice: manerele sunt pur şi simplu integrate în picioare, pe care vă puteţi retrage sub grătar. Datorita acestei solutii de informaţii, veţi găsi cu uşurinţă un spaţiu suficient pentru a stoca departe grătar în pivniţă sau mai mică cameră.

Gratar gaz portabil este disponibil în negru, alb polar, albastru Pacific si maro ciocolata.

Intrebari si Rspunsuri

Here you will find answers to frequently asked questions about barbecue and grilling.