Despre Noi

 

 

 

Despre noi

Originea noastra

 

Landmann a fost fondată în 1966 în Osterholz-Scharmbeck. Aici, la porțile orașului hanseatic Bremen, este locul unde ne-am concentrat pe lume de barbecuing de peste 40 de ani. Landmann a fost prima companie de a introduce echipamentul barbecuing la piața germană, pe o scară largă. De atunci, barbecuing a devenit una dintre cele mai populare activități de agrement din jurul. Acest lucru face ca Landmann un co-fondator al unei tendințe care se bucură de popularitate în creștere în toate clasele sociale.
 
De la începuturi modeste Landmann a devenit unul dintre cei mai mari furnizori din Europa in jurul temei de grătar și a vieții în grădină. În ciuda intensificării activităților sale internaționale, cu toate acestea, Landmann a rămas întotdeauna fidel la rădăcinile sale hanseatice.
 
Landmann este încă o societate cu capital integral de familie. Principala noastra preocupare este de a menține dezvoltarea durabilă a companiei pentru viitor, cu scopul de a-și îndeplini responsabilitatea noastră de a clientilor nostri, partenerilor noștri de afaceri și angajații noștri.

 

 

Misiunea noastra

 

Din moment ce am fost infiintata in anul 1966, am conceput și comercializat de înaltă calitate și ușor de utilizat gratar si produse de gradina, cu experiență și mândrie.
 
Noi combina cerințele clienților noștri comerciali cu dorințele consumatorilor și obiectivele ale angajaților noștri.
 
Am consolida expertiza în producție, proiectare, dezvoltare și de introducere pe piață într-o rețea eficientă, care ne permite de a crea produse atractive, cu un bun raport preț / performanță pentru beneficiul clienților noștri.
 
Produsele noastre pot fi găsite în magazine operate de către partenerii noștri implicați în construcții și industria de bricolaj, sectorul grădină de specialitate și a comerțului cu produse alimentare.

 

 

 

Valorile noastre

  •   Angajament
  •  
    •   Durabilitate
  •    
  •   Ambitie
  •     
  •   Distractie
  •       
  •             

 

 

Atributele noastre

 Avându-și rădăcinile în regiune, respectabil
       
  Cinstit, în poziție verticală
         
  De incredere
            
  Modern
              
  Profesional

                   

 

 

Marcile noastre

 

Landmann este marca de calitate inteligent, pentru o experiență contemporană grill: produsele noastre impresioneze cu soluții inovatoare în termeni de design și funcționalitate și să ofere o valoare superioara pentru bani.
 
Cu produse fiabile, de calitate premium, la un preț echitabil, Landmann aceasta este alegerea potrivită pentru oricine care se bucură de o experiență de grătar sociabil

 

 

GRILLCHEF este brandul pentru a te distra grătar universală. Este deosebit de adresează unui public-țintă tânăr, are un design modest și oferă tot ceea ce are nevoie de un grătar.
 
Toate produsele sunt conforme cu standardele aplicabile, asigurând astfel siguranța și fiabilitatea sunt garantate chiar si cu un optimizat raport pret / performanta.
 
Gama largă de produse asigură nu e ceva pentru toată lumea pentru a satisface partea lor de gătit sociabil - atunci când, unde și cum se cere.

 

BELARDO reprezintă o selecție variată de mobilier de gradina într-un nivel ridicat de calitate, design contemporan, cu un bun raport preț / performanță.
 
Gama include modele clasice și moderne și reflectă tendințele actuale în ceea ce privește atât culoarea si materialul.
 

BELARDO folosește exclusiv FSC ®-certificat lemn din păduri durabile și a ocupat o poziție proeminentă în FSC ® sistemul de clasificare de mai mulți ani Environmental commitment.

 

 

Anul 2012
Despre Noi

Intrebari si Rspunsuri

Here you will find answers to frequently asked questions about barbecue and grilling.